Welkom bij Stadslogement de Wolkeamer

Welkom in Drachten! Wat fijn dat u interesse heeft in ons logement. U kunt ons vinden middenin het centrum van Drachten. Drachten is na Leeuwarden de grootste plaats in Friesland, en er is dan ook volop de mogelijkheid om te winkelen of uit eten te gaan. Wilt u de omgeving verkennen? Er zijn verschillende prachtige natuurgebieden die goed bereikbaar zijn. Er is genoeg te doen!

Wilt u overnachten in ons Logement? Een overnachting kost €95,00 voor 2 personen. Een lang weekend €250,00 een midweek €350,00 en een volledige week is €600,00. U boekt telefonisch of per mail gemakkelijk een kamer bij ons. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op: 06-53713039 (bij geen gehoor: 06-48940164).

Boek nu

 

Wie wij zijn

Wij zijn Jannie, Ben en Doreen en verzorgen met z’n drieën uw verblijf in Het Stadslogement: Doreen en Jannie zijn twee vriendinnen en zijn dagelijks in de winkel beneden aanwezig. Ben helpt graag een handje mee. We vinden het erg leuk om mensen te ontvangen in ons appartement en u een prettig verblijf te geven in Drachten.

Waar we zijn

Je kunt Stadslogement de Wolkeamer vinden in het centrum van Drachten.

Covid-19

Gezien de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus begrijpen wij het volledig als u vragen heeft over uw verblijf in ons Stadslogement. Omdat het Stadslogement een privé locatie is waar u met twee personen overnacht, zien wij tot op heden geen reden om uw boeking te annuleren of te verplaatsen. Wij hebben alle nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om uw gezondheid te beschermen. Graag leggen wij u uit wat we de komende tijd anders zullen doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken:

• Bij aankomst heten wij u welkom, maar zullen geen handen schudden en wij lopen niet met u mee naar boven. Alle informatie die u nodig heeft voor uw verblijf (gebruik van apparaten, Wifi-code etc.) is ook terug te vinden in de map die op tafel ligt in de woonkamer.
• Helaas zijn de restaurants weer gesloten in verband met aangescherpte corona-maatregelen. Gelukkig zijn veel van de restaurants in Drachten nog wel open voor bezorging en/of afhalen. Sommige van deze restaurants bieden alleen afhaal aan, voor de meest recente informatie kunt u het best even kijken op hun eigen websites.
• Op verzoek zetten we 8.00 en 8.30 het ontbijt op de trap in de hal.
• Mocht u vragen hebben tijdens uw verblijf, bel dan even met ons. U kunt ons bereiken in de winkel of op telefoonnummer 06-53713039 (bij geen gehoor: 06-48940164)
• We gebruiken extra desinfecterende middelen om het appartement zo grondig mogelijk schoon te maken. Daarnaast is er desinfecterende zeep neergezet om uw handen mee te wassen.

Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus erg serieus. Wij blijven dan ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Voor de meest gestelde vragen en antwoorden verwijzen wij u graag door naar het RIVM.

Met gastvrije groet, Doreen & Jannie

Neem contact met ons op