Welkom bij Stadslogement de Wolkeamer

Welkom in Drachten! Wat fijn dat u interesse heeft in ons logement. U kunt ons vinden middenin het centrum van Drachten. Drachten is na Leeuwarden de grootste plaats in Friesland, en er is dan ook volop de mogelijkheid om te winkelen of uit eten te gaan. Wilt u de omgeving verkennen? Er zijn verschillende prachtige natuurgebieden die goed bereikbaar zijn. Er is genoeg te doen!

Wilt u overnachten in ons Logement? Een overnachting kost €95,00 voor 2 personen. U boekt telefonisch of per email stadslogement.dewolkeamer@gmail.com gemakkelijk een kamer bij ons. 

U kunt elke dag, behalve zondag, vanaf 10.00 uur aanschuiven voor een heerlijk ontbijtje bij onze buren De Graancirkel vanaf € 4,95.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op: 06-53713039 (bij geen gehoor: 06-48940164).

Annuleren kan tot 48 uur voor aankomst. Daarna worden de verblijfskosten in rekening gebracht.

Boek nu

 

Wie wij zijn

Wij zijn Jannie, Ben en Doreen en verzorgen met z’n drieën uw verblijf in Het Stadslogement: Doreen en Jannie zijn twee vriendinnen en zijn dagelijks in de winkel beneden aanwezig. Ben helpt graag een handje mee. We vinden het erg leuk om mensen te ontvangen in ons appartement en u een prettig verblijf te geven in Drachten.

Waar we zijn

Je kunt Stadslogement de Wolkeamer vinden in het centrum van Drachten.

 

Met gastvrije groet, Doreen & Jannie

Neem contact met ons op